Ürünler
Adaçayı (kızılan)
Hiç bu lezzeti tattınız mı? normal adaçayın farklı olarak su içerinde kaldığı sürece acı tat vermez. Hastalık sırasında oluşan halsizlik, gaz ve terleme gibi durumların azalmasını sağlar.
Muğla suçuğu
Bölgemizde yetiştirilmiş büyükbaş hayvanların etleri ile endemik barahatların karışımı olan muğla suçuğu kahvaltı da ve tost yapımın da muhteşem bir tat verir.
Çam balı
Ege bölgesinde üretimi yapılan çam balı, karakavon ve klasik kovan secenekleri ile bölgenin çam ağaçlarından elde edilir. Kendine has koku ve tat özelliği olan bu balların insan sağlaığı acısından ıspatlanmış birçok faydası vardır.
Zeytin yağı
ZEYTİN YAĞI SIZMA VE SOĞUK SICAK SIKIM GİBİ DEĞİŞİK ŞEKİLDE ÜRETİMİ YAPILAN ZEYTİN YAĞININ YAŞAM KALİTESİ AÇISINDAN FAYDASI GÜNÜMÜZDE SIKÇA KONUŞULMAKTADIR